Information regarding online dispute resolution pursuant to Art. 14 Para. 1 of the ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

The European Commission gives consumers the opportunity to resolve online disputes pursuant to Art. 14 Para. 1 of the ODR on one of their platforms. The platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serves as a site where consumers can try to reach out-of-court settlements of disputes arising from online purchases and contracts for services.

LegaSOGLASJE ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

1. Pravno varstvo:

FIGURA - MS D.O.O. in pravne osebe in fizične osebe medsebojne obveznosti pri nakupih preko spletnih strani www.trgovina-figura.si, www.sexy-perilo.si, www.figura-ms.si in www.bodyeffect.si urejajo s temi splošnimi pogoji. Za vse morebitne spore je pristojno sodišče v NOVEM MESTU. Osebne podatke bomo varovali v skladu z veljavno zakonodajo in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

2. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov

Storitve in produkte s portalov družbe Figura-Ms d.o.o., matična št.: 2181266000, ID za DDV: SI41707613, zakoniti zastopnik Monika Žohar, družba je vpisana pri Okrožnem sodišču v Novem Mestu
št. reg. vpisa št. vložka:1/04852/00, ki je upravljalec vaših osebnih podatkov, lahko koristite s potrditvijo obrazca, ki ste ga izpolnili na spletni trgovini.

S posredovanjem oz. izpolnitvijo zahtevanih osebnih podatkov izjavljam, da sem seznanjen in soglašam ter izrecno dovoljujem upravljalcu mojih osebnih podatkov družbi Figura - Ms d.o.o., Črnomelj, da zbira in obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vnesel v vnosni obrazec za naslednje namene:

Posredovanja sporočil z oglasnimi vsebinami za namen:

 • Trženja in obveščanja o tehničnih novostih produktov, o novih produktih in storitvah, posebni dnevni ponudbi, ugodnostih pri plačilih za produkte in storitve, o novicah in dogodkih, ki so vsakokrat objavljene na spletni strani družbe.
 • Soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov s strani družbe in izjavljam, da sem seznanjen z namenom obdelave teh osebnih podatkov za namen obveščanja na e-naslov.
 • upravljanje in shranjevanje vaših seznamov želja (samo za registrirane kupce)
 • Seznanjen/a sem z dejstvom, da se lahko kadarkoli odjavim/odstopim od soglasja za namen prejemanja sporočil z oglasnimi vsebinami s klikom na odjavo posamezne poti.
 • Potrjujem da sem starejši/a od 15 let in seznanjen/a s Splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov, katere sem podal prostovoljno ter s svojimi pravicami do upravljalca mojih osebnih podatkov.
 • Vaše osebne podatke bomo hranili dokler se ne boste s klikom na odjavo odjavili iz naše zbirke osebnih podatkov za posamezne namene uporabe in poti.

Obdelava in varna uporaba vaših osebnih podatkov se bo vršila v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ZVOP-1 in Uredbo (EU) 2016/679 in družba, ki je upravljalec vaših osebnih podatkov izjavlja, da nosi popolno odgovornost za zakonito obdelavo.

Izjavljamo, da vaših osebnih podatkov, katere ste nam posredovali ne bomo prenašali izven naše zbirke osebnih podatkov.

Poleg odjave/odstopa od vašega soglasja za posamezne namene imate v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov ZVOP-1 in v skladu z Uredbo (EU) 2016/679 še naslednje pravice, ki jih pri družbi lahko uveljavljate z pisno zahtevo na prodaja@figura-ms.si :

 

 • Zahtevo za dostop do svojih osebnih podatkov.
 • Zahtevo, da se vam dopustiti, da osebne podatke popravljate in dopolnjujete v obsegu, ki ga predvidevajo rubrike soglasja.
 • Zahtevo, da se vam posreduje poročilo za katere namene, kdaj in katere osebne podatke je družba uporabljala.
 • Zahtevo za omejitve obdelave osebnih podatkov.
 • Vpogled, prepis, kopiranje in potrdilo lahko zahtevate skladno z 31. členom ZVOP1-1.

V kolikor menite, da so kršene vaše pravice se lahko obrnete na Informacijskega pooblaščenca.

3. Zakon o varstvu potrošnikov: Za vas smo pripravili tudi povezavo na zakon o varstvu potrošnikov, kjer se lahko seznanite z vašimi pravicami pri spletnih nakupih. POVEZAVAl

Credits

Concept and production:

This Online store was created using Prestashop Shopping Cart Software,check out PrestaShop's ecommerce blog for news and advices about selling online and running your ecommerce website.

Product added to wishlist
Product added to compare.

The best effect you will get if you remove text and put background image

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text